dijous, 20 de desembre del 2012

24. segells per acostar es Nadal

Darrerament he estat ocupada organitzant i impartint tallers al Toc de llum i també al Christmas Handmade de Palma. Diferents projectes que hem mostrat han constat d'una part d'estampat creatiu.
Últimamente he estado ocupada organizando e impartiendo talleres en Toc de llum y en el Christmas Handmade de Palma. Varios de los proyectos nos han permitido trabajar con estampado creativo.






 Aquests són alguns dels que he carvat darrerament per als tallers de fer les nostres bossetes de te, i el nostre paper de regal; encara que després acaben estampats en molts altres llocs. I és que quan un tros de goma carvada se troba amb una tinta, esdevé una festa! 
Estos son algunos de los que carvé especialmente para los talleres de las bolsitas de te y de nuestro propio papel de regalo, aunque después acaban estampados en muchos otros lugares. Y es que cuando un trocito de goma se encuentra con una tinta, se monta una fiesta!

  



Els meus segells també viatgen amb mi, dins sa maleta, amb correus, o amb ses meves amigues fins i tot. Els agrada molt barrejar-se amb els segells de les altres talleristes i també amb els dels alumnes...mirau bé en arribar a cavostra, pot ser que un tros de goma blava s'hagi colat dins els vostres estoigs!)
Aquí en podeu veure de petitons, de la col·lecció que vàrem reunir a Celrà, juntament amb na Jo i na Merce.
Mis sellos también viajan conmigo, en mi maleta, o con correos, o con mis amigas de vez en cuando. Les gusta mucho mezclarse con los de las otras talleristas e incluso con las de las alumnas, mirad bien al llegar a casa, puede ser que un pedazo de goma azul se haya colado en vuestros estuches!).
Aquí podéis ver algunos pequeñitos, de la colección que reunimos en Celrà, junto a  Jo y a Merce.



Gaudesc molt d'aprendre amb ses companyes de taller, de ses seves idees i composicions, sempre m'acaba sorprenent la seva gran creativitat.
Disfruto mucho al aprender con mic compañeras de taller, de sus ideas y composiciones, siempre me acaba sorprendiendo su gran creatividad.

   






3 comentaris:

  1. Una colección maravillosa! Enhorabuena por los talleres.
    Felices fiestas y muchos besitos....
    Has recibido mis mensajes?

    ResponElimina
  2. Tienes mucho gusto y talento!

    ResponElimina

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.