dijous, 19 de febrer del 2015

52 portrait a week


Fa dues setmanes vaig fer una sèrie de descobriments, podria dir més bé que va ser una cadena de sorprenents descobriments. Dos preciosos blogs, arrel de tres dones ben interessants.

Esquemàticament va ser així:


A Mr&Ms Lemon els seguesc des de la nostra estada celestial a la Casa de fang de Rupià, el passat mes de setembre. Jo acabava de no-acabar el curs de Hello!Blogging (quan una està gestant, ja crea abastament), i vaig trobar-me que la Ruth també, però que ella sí que havia posat en pràctica el que va aprendre. El resultat és blog molt lluminós, pràctic, senzill i ple de tips interessants sobre temes que m'agraden: cuina, fet a mà, llocs per visitar i fotos xulíssimes. Idò ella forma part d'un grup de motivades per la cuina sense lactosa i sense gluten, la Creative Food Band. A través d'aquest grup vaig anar a parar al bloc de la Chloé, Being Biotiful, i m'he tornat bogeta.
Últimament estic a tope descobrint i experimentant amb els súper-aliments, els batuts verds, intentant reduïr sucres (aquesta part, crec que només l'estic aplicant mentalment, encara, però bé, he de començar per algun lloc...hehe), potenciant vegetals i formes de cocció, etc., i aquest blog m'ha anat just al clau! Es veu que aquesta dona és una enamorada dels productes ecològics i dels súperfoods, i té una àmplia experiència en combina-los, una altra bruixeta de la cuina! Les seves receptes vos deixaran meravellats ja d'entrada a causa dels colors i de la senzillesa.
I de senzillesa a simplicitat, de Being Biotiful vaig passar a Practising Simplicity. La imatge i netedat del blog així com la profunditat de les seves històries m'han entrat per molt bon ull, tot i que he de reconèixer que encara no he tengut prou temps per desvetllar tots els misteris que ens ofereix la Jodi.

Idò arrel d'aquesta trilogia vaig topar amb el projecte molt bonic, al que m'afegeixo, i que avui vénc a presentar i amb el que m'estreno amb la llista de compromisos que aquest any m'he fet a mi mateixa respecte al meu blog: cada setmana publicaré una foto-retrat de na Nuara. Per jo és matar uns quants ocells d'un tir:
- Em manté lligada a sa càmera i a posar-me ses pil·les amb sa fotografia. (No sóc una gran fotògrafa, per molt que m'agradi molt sa fotografia, i tenc una bona assignatura pendent amb es tema. Esper motivar-me!)
- Hauré de triar una sola foto de totes ses que feim a sa nostra filla durant una setmana (Oh my god! perquè no se ma va acudir demanar un disc dur extern, per Reis??)
- A final d'any tindré un recull d'almenys 52 fotos guapes de na Nuara, que configuraran sa seva vida des dels 5 als 17 mesos aproximadament.
- Aprofitaré aquesta cita setmanal per permetre'm filosofar a gust sobre es part i sa criança que ha marcat per sempre sa nostra família.

En aquest moment ja han passat set setmanes des del començament d'any, per tant, avui, en bateria, present els set primers retrats. Més endavant ja filosofarem...per tant només vos comparteixo una breu descripció de cadascuna.


1/52 Després del bany, a la fi a casa, després de les vacances de Nadal.

Foto: Dídac

2/52 Dinar al Moll Grec d'Empúries, amb el tiet David.

Foto: Amazonesenpijama

3/52 La bandolera de préstec mos va triomfar molt, a El Perer, Garrotxa.

Foto: Amazonesenpijama

4/52 Cuinant juntes.

Foto cutre mòbil ;): Amazonesenpijama

5/52 Primer tall de cabells amb la Chantale.

Foto: Dídac

6/52 Pel seu pare, pura devoció!

Foto: Amazonesenpijama

7/52 Dormideta al terrat de casa.


Foto: Amazonesenpijama



Per cert, heu vist es dibuix que he afegit a sa barra lateral? És es logo des projecte 52 retrats, un per setmana. És guapo, eh? Un regal de la Jodi, de Practising Simplicity. Gràcies!!
Servirà d'enllaç a aquest nou àlbum de fotos :)






Hace dos semanas hice una serie de descubrimientos, podría decir más bien que fue una cadena de sorprendentes descubrimientos. Dos preciosos blogs, a raíz de tres mujeres muy interesantes.

Esquemáticamente fue así:
 
Mr&MsLemon (Creative Food Band) - Being Biotiful - Practising Simplicity

A Mr&MsLemon los sigo desde nuestra estancia celestial en la Casa de Fang de Rupià, el pasado mes de septiembre. Yo acababa de no-terminar el curso de Hello!Blogging (cuando una está gestante, ya está creando suficiente), y me encontré que Ruth también, pero que ella sí que había puesto en práctica lo que aprendió. El resultado es un blog muy luminoso, práctico, sencillo y lleno de tips interesantes sobre temas que me gustan: cocina, hecho a mano, lugares para visitar y fotos chulísimas. Pues ella forma parte de un grupo de motivadas por la cocina sin lactosa y sin gluten, la Creative Food Band. A través de este grupo fui a parar al blog de Chloé, Being Biotiful, y me he vuelto loquita.Últimamente estoy a tope descubriendo y experimentando con los súper-alimentos, los batidos verdes, intentando reducir azúcares (esta parte, creo que sólo la estoy aplicando mentalmente, aún, pero bueno, tengo que empezar por algún sitio ... jeje), potenciando vegetales y formas de cocción, etc., y este blog me ha ido como anillo al dedo! Se ve que esta mujer es una enamorada de los productos ecológicos y los superfoods, y tiene una amplia experiencia en combinarlos, otra brujita de la cocina! Sus recetas os dejarán fascinados ya de entrada debido a los colores y a la sencillez gráfica.Y de sencillez a simplicidad, de Being Biotiful pasé a Practising Simplicity. Lla imagen y limpieza del blog así como la profundidad de cómo cuenta las cosas, me entraron a la primera, aunque tengo que reconocer que todavía no he tenido tiempo suficiente para desvelar todos los misterios que nos ofrece Jodi.

Pues a raíz de esta trilogía me encontré con el bonito proyecto al que me uno y que hoy vengo a presentar y con lo que me estreno con la lista de compromisos que este año me he hecho a mí misma respecto a mi blog: cada semana publicaré una foto-retrato de Nuara. Para mi es matar varios pájaros de un tiro:

- Me mantiene unida a la cámara y a ponerme las pilas con la fotografía. (No soy una gran fotógrafa, por mucho que me guste mucho la fotografía, y tengo una buena asignatura pendiente con se tema. Espero motivarme!)

- Tendré que elegir una sola foto de todas cosas que hacemos a nuestra hija durante una semana (Oh my god! Porque no se me ocurrió pedir un disco duro externo a los RRMM ??)

- A finales de año tendré una recopilación de al menos 52 fotos guapas de Nuara, que configurarán su vida desde los 5 a los 17 meses aprox.

- Aprovecharé esta cita semanal para permitirme filosofar a gusto sobre el parto y la crianza que ha marcado para siempre nuestra familia.


En este momento ya han pasado siete semanas desde el comienzo de año, por lo tanto, hoy, en batería, presento los siete primeros retratos. Más adelante ya filosofaremos ... por lo tanto sólo os comparto una breve descripción de cada una.


Por cierto, ¿habéis visto el dibujo que he añadido en la barra lateral? Es el logo del proyecto 52 retratos, uno por semana. Guapo, verdad? Un regalo de Jodi, de practising Simplicity. Gracias!!

Servirá de enlace a este nuevo álbum de fotos :)




 

2 comentaris:

  1. Primer de tot donar-te les gràcies per les teves paraules, com dius quan una está gestant prou feina fa, pero tinc la sensació que ja estás possant en práctica moltes de les coses que varem aprendre ;)
    El grup de cuina es una manera d'aprendre cada mes alguna cosa nova, ingredientes, técniques, etc aquest mes estem fent pá, tot un repte per a mi com a celiaca, que encara no he aconseguit un que m'agradi. La Chloe es una dona increïble amb mil idees innovadores a la cuina, trobaras milers d'idees! Em fa molta il.lusió veure que t'has animat a fer el 52 setmanes, com dius es un exercici genial per prácticar amb la camera i un record unic de la petita Nuara.
    Molts petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí Ruth, aquí estic, fent mans i mànigues per a publicar el postt cada dimecres; em fa feliç veure que me n'estic ensortint.
      Què valentes atrevir-vos amb el pa! Això són paraules majors, estic segura que us ho deveu estar currant molt. Ja tenc ganes de veure el resultat! Tot i que seria millor tastar-lo ;)

      Elimina

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.