Tu danse?

 dilluns, 16 de març de 2015 


Vals de 8 temps suggerit per la Bet Vallcorba
Música de La Cabane, ballat per Micheline i Stéphan. AMORROMA au CCulturel de Herent en Belgique, 2010.
Hi ha tant d'amor en la dansa, tant d'amor! Quan tot és realment fluir, com un mantra que no cal ni cantar, no cal ni guardar-li lloc al cervell, perquè surt del cos. Quan el cos sap què fer perquè fa l'únic que vol fer. Quan el cos i la relació amb l'entorn esdevenen puresa, autenticitat. Quan no cal res més. Les mirades són mirades. Els somriures són somriures i no signifiquen res més que tot el que hi ha en aquest moment.

Vull ballar. Vull que les passes no em dubtin a traslladar el cos, no dubtin en la direcció, en la intenció. Tot és irrellevant perquè tot ÉS, i no cal res més per a ser plenament feliç. 
Vull no pensar i que els colors girin, les ombres ja saben què han de fer. No m'importen perquè sé que són allà, i no me faran caure. 

Vull volar, amb l'amor de la música i el suport subtil dels que m'acompanyen, vull ballar el mantra junts, només gaudir, avançar en el real, en el nostre real. Vull sentir aquesta realitat que em centra, em fa sentir més present que mai, més estimada, més  generosa, més autèntica, més guapa i més llesta i més contenta i més sincera i més tot. 


Hay tanto amor en la danza, tanto amor! Cuando todo es realmente fluir, como un mantra que no es necesario ni cantar, ni reservarle un lugar en la mente, porque sale del cuerpo. Cuando el cuerpo sabe qué hacer porque hace lo único que quiere hacer. Cuando el cuerpo y la relación con el entorno se convierten en pureza, autenticidad. Cuando no hay nada más. Las miradas son miradas. Las sonrisas son sonrisas y no significan nada más que todo lo que sucede en este momento.

Quiero bailar. Quiero que mis pasos no duden a trasladar mi cuerpo, no duden en la dirección, en la intención. Todo es irrelevante porque todo ES, y no hay nada más para ser plenamente feliz.
Quiero no pensar y que los colores giren, las sombras ya saben qué deben que hacer. No me importan porque sé que están allí, y no me harán caer.

Quiero volar, con el amor de la música y el apoyo sutil de los que me acompañan, quiero bailar el mantra juntos, sólo disfrutar, avanzar en el real, en nuestro real. Quiero sentir esa realidad que me centra, me hace sentir más presente que nunca, más querida, más generosa, más auténtica, más guapa y más lista y más contenta y más sincera y más todo.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.