dimecres, 6 de maig del 2015

18/52 de Festa Major

 Foto: "es padrí"

Cercaviles, correfocs, fira, patis engalanats, portes obertes, balcons de festa, flors, pregons, batucades, carrer major per amunt, carrer major per avall, coets, gralles, gegants, arrossades, butifarrades, corretapes, gent gran, gent petita, gent menuda, joves, concerts, balls, olimpíades populars...
Per davant de canostra durant quatre dies ha passat de tot...i na Nuara s'ho ha mirat ben atenta, no s'ha volgut perdre res des de sa balconada.

Pasacalles, correfocs, feria, decoración de patios, puertas abiertas, balcones de fiesta, flores, discursos, tambores, calle mayor arriba, calle mayor abajo, cohetes, gigantes, arroces  barbacoas, corretapas, gente mayor, gente pequeña, jóvenes, conciertos, bailes, olimpiadas populares ...
Por delante de casa, durante cuatro días ha pasado de todo... y Nuara ha estado bien atenta, no se ha querido perder nada desde el balcón.

Foto: "es padrí"

Els padrins de mallorca mos han acompanyat en aquests dies de Festa Major, que gairebé mos aplega desprevinguts. Junts hem fet de voayeurs des de casa, i també a peu de carrer. Hem recorregut patis engalanats i hem ballat al so de les quatre batucades (i és que vivim en un poble molt actiu!). Hem vist el correfoc des de darrere els vidres i hem dinat arrossada al porxo de les piscines.

Na Nuara ja sap què és una cercavila i ha gaudit molt de veure tants infants per tot arreu.
Ella s'ha marcat el seu propi ball amb la mà dreta: ha après a fer rotacions amb el canell que dóna gust, va a tope! Sobretot li agrada com a coreografia de la cançó "Així fan, fan, fan, el petits, bonics titelles, així fan, fan, fan, mitja volta i se'n van". Tot i que qualque vegada per demanar més menjar o per saludar també fa el mateix gest.

Los abuelos de Mallorca nos han acompañado en estos días de Fiesta Mayor, que casi nos pilla desprevenidos. Juntos hemos hecho de voayeur desde casa, y también a pie de calle. Hemos recorrido patios engalanados y hemos bailado al son de las cuatro batucadas (y es que vivimos en un pueblo muy activo!). Hemos visto el correfoc desde detrás de las venatanas y hemos comido paella en el porche de las piscinas.

Nuara ya sabe qué es un pasacalles y ha disfrutado mucho de ver tantos niños por todas partes.
Ella se ha marcado su propio baile con la mano derecha: ha aprendido a hacer rotaciones con la muñeca que da gusto, va a tope! Sobre todo le gusta como coreografía de la canción "Així fan, fan, fan, el petits, bonics titelles, així fan, fan, fan, mitja volta i se'n van". Aunque alguna vez para pedir más comida o para saludar también hace el mismo gesto.



Foto: "es padrí"

Amb la festa ja ha arribat la caloreta a Celrà, la qual cosa s'agraeix moltíssim, ja era hora! Teníem ganes de treure el cosset de casa! I podem dir que han estat uns dies en família ben guapos i aprofitats.

També hem pogut gaudir qualque estona de l'excel·lent companyia dels compis "Mudra", és un plaer veure aquestes cares tan guapes i aquests infants tan espavil·lats!

Con la fiesta ya ha llegado el calorcito en Celrà, lo que se agradece muchísimo, ya era hora! Teníamos ganas de sacar el cuerpo de casa! Y podemos decir que han sido unos días en familia bien bonitos y aprovechados.

También hemos podido disfrutar algún rato de la excelente compañía de los compis "Mudra", es un placer ver estas caras tan guapas y estos niños tan espabilados!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.