dilluns, 19 de març del 2012

5. retorn

Ostres, fa gairebé dos mesos que no penj cap post...! Durant aquest temps de mudança física i mental ha estat difícil trobar s'energia per posar-se davant sa pantalla.
Ara ja estam instal·lats en es nostro nou niuet; i a la fi tornam a tenir conexió a internet. M'agrada tenir ses meves estones d'ordinador, de cuidar ses amistats virtualment, ja que moltes no són aprop per anar compartint.
Sort de qualque te a l'Escala (Hostal Empúries), una escapada genial per carregar piles mirant la mar i conversar plaentment sobre sopars grecs al clímax de l'estiu o tesis a punt d'acabar. 

Hace casi dos meses desde el último post! Durante este tiempo de mudanza física y mental fue difícil encontrar la energía para ponerse delante de la pantalla. 
En este momento ya estamos instalados en nuestro nuevo nido; y por fín volvemos a tener conexión. Me gusta tener mis momentos de ordenador, para cuidar las amistades de forma virtual, ya que muchas no están cerca para ir compartiendo. 
Suerte de algún te en la Escala (Hostal Empúries), una escapada genial para cargar pilas de cara al mar y conversar placenteramente sobre cenas griegas en el clímax veraniego o sobre tesis apunto de terminar.




 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.