dimecres, 11 d’abril del 2012

8. pasqua a celrà village

Lo més guapo de ser lluny de sa família és fer trobades amb altres exilats, i posar en comú s'enyorança de sa gastronomia estacional...Aleshores mos ajuntam amb una bona dosi de nostàlgia i també d'imaginació (perquè ja se sap, mai trobes els mateixos ingredients) i per a pasqua, més que més. 
Amb ses panades, me surten més amics que amb sos donetes!
Gràcies estimats, i gràcies a ses receptes de "Cuina Mallorquina Vegetariana".
Lo más bonito de estar lejos de la família es hacer encuentros con paisanos en el exilio, los que también echan de menos la gastronomía típica de cada estación...Ésta vez fue en motivo de la pascua.


 Bacallà dessalat, gírgoles, xuia, carxofes, seità, carn de mè, sobrassada, pèsols i calçots trempats, sa pasta.


 Panades de peix, panades vegetarianes, panades de carn.


A més de fer panades, vàrem fer sa bocinada dolça: crespells, i robiols de confitura de pruna, xocolata i crema de garrova...mmm! 



3 comentaris:

  1. Se ven deliciosas! Al no saber como hacerlas, me fui a la panadería a la que me llevaste la última vez que coincidimos en Palma y la verdad es que las empanadas estaban riquísimas... casi tan buenas como las que se hacen en casa. Gracias por compartir y espero verte pronto!
    Besos,
    Jo

    ResponElimina
  2. No hi ha res com tenir una filla que conserva les bones costums! enhorabona pel resultat. Les fotos són de professsssssional. Que guapo anar a correr mon si saps fer bones pastes.

    ResponElimina
  3. Quina delícia de fotos (com ho varen ser les panades, robiols i crespells!) Quina aventura trobar pèsols i que ningú entengui què volem fer amb xuia, bacallà, pèsols, grells... :-D Talment sembla un capítol de Karakia, i això que només ens separen 300km de la nostra terra. Va ser un dia genial!! Gràcies estimats, per l'acollida ;-)

    ResponElimina

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.