dimecres, 5 de desembre de 2012

22. sorteig: taller a Celrà!La guanyadora ha estat la Natàlia Espinet, de Celrà!
Gràcies als altres per participar, per a nosaltres ha sigut molt emocionant.

La Jo també ha publicat la notícia al seu post. Si teniu curiositat per saber com es fan aquests tipus de sortejos on-line, feu una ullada a aquest altre sorteig que va realitzar fa unes setmanes. Miracles de la tecnologia...Aquest cap de setmana al Toc de llum de Celrà, compartim tres tallers creatius amb la Jo, la Merce i la Clàudia. Encara queden places i hem decidit sortejar-ne una. El guanyador o guanyadora podrà escollir un dels 4 tallers:

1. Divendres de 17 a 20h: Les galetes de la Merce
Aprendrem a fer delicioses galetes de tres tipus: les especials de Nadal amb glacejat, les de muesli i les integrals de cada dia. Tot amb productes ecològics! El complement perfecte per la nostra ruta del te del dissabte.

2. Dissabte de 10 a 13.30h: Un xal per abriga-nos
Durant el matí confeccionarem i decorarem un xal que abrigui als nostres éssers estimats durant els mesos d'hivern.

3. Dissabte de 14.30 a 18h: Spa i relax.
Seguirem a la tarda creant una selecció de regals que inspiren relaxació i desacceleració de les nostres vides quotidianes. Farem la nostra pròpia selecció de tes i infusions i els embolicarem amb amor i molta cura. Decorarem taces de manera molt personalitzada per a poder gaudir dels tes. Crearem unes espelmes ecològiques de soja per donar llum i escalfor a les fredes nits d'hivern i finalemnt prepararem unes bombes de sal de bany amb productes naturals que prometen relaxar els nostres cossos. Regala'ls junts o per separat per a gaudir d'uns moments especials.

4. Diumenge d'11 a 14h: Decoració creativa dels paquets
Posarem la ciereta del pastís al cap de setmana: descobrirem el món de l'embolcall de paquets. Treballarem el paper, la tela (Furoshiki), i amb material vegetal; crearem adhesius, garlandes i caramels de cotó per embellir i personalitzar els nostres regals.


Per participar en el sorteig només heu de deixar-nos un comentari en aquesta entrada, o en el blog de la Jo. També a la pàgina de facebook de la Jo o del Toc de llum, on impartirem els tallers, abans del migdia d'aquest dijous 6 de desembre. Anunciarem el guanyador unes hores després.

Si ens voelu acompanyar i no ho voleu deixar tot en mans de la sort, us podeu inscriure emplenant aquest formulari.

Este fin de semana, en Toc de llum Celrà, compartimos tres talleres con Jo, Merce y Clàudia. Aún quedan plazas y hemos decidido sortear una de ellas. El ganador podrá escoger asistir a uno de los 4 talleres:

1. Viernes de 17 a 20h: Las galletas de Merce
Aprenderemos a preparar galletas de tres tipos: las especiales de Navidad, con su glaseado, las de muesli y las integrales de cada día. Todo con productos ecológicos! El complemento perfecto para nuestra ruta del té del sábado.2. Sábado de 10 a 13:30h: Un chal para abrigarnos
Por la mañana crearemos y decoraremos un chal que abrigue a nuestros seres queridos durante los meses de invierno.


3. Sábado de 14:30 a 18h: Spa y relax.
Seguiremos por la tarde creando una selección de regalos que inspiran relajación y la desaceleración de nuestras vidas cotidianas:  Haremos nuestros propios tés e infusiones y los envolveremos con amor y cuidado. Decoraremos tazas de manera muy personalizada para poder disfrutar de los tés. Crearemos unas velas ecológicas de soja para dar luz y calor a esas noches frías y finalmente prepararemos unas bombas de baño con productos naturales que prometen relajar nuestros cuerpos. Regálalos juntos o por separado para disfrutar de unos momentos especiales.


4. Domingo de 11 a 14h: Decoración creativa de los paquetes
Pondremos la guinda al fin de semana: vamos a descubrir el mundo del envoltorio de paquetes. Trabajaremos con papel, con tela (Furoshiki) y con material vegetal; crearemos pegatinas, guirnaldas y caramelos de algodón para embellecer y personalizar nuestros regalos.Para entrar en el sorteo, sólo tenéis que dejarme un comentario en esta entrada, en mi página de facebook, en el blog de Neus o en la página de facebook de Toc de Llum, donde impartiremos los talleres, antes del mediodía de este jueves 6 de diciembre. Anunciaremos el ganador unas horas después.

Si queréis acompañarnos y no queréis dejarlo todo a la suerte, podéis inscribiros rellenando este formulario.

1 comentari:

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.