divendres, 22 de març del 2013

31. na Laura de ioga visual



Fa unes setmanes na Laura va passar per Celrà a fer un curs de Ioga Visual. Aquest és el seu treball, ajudar-mos a millorar la nostra visió. Ara mateix ella recomanaria que escrivís aquest post amb ses lletres blanques sobre un fons blau; o fins i tot que li donàs un descans als meus ulls, posant les mans còncaves a sobre l'òrbita ocular fins que tot esdevingués ben fosc.
Sa qüestió és que va veure els escalfacolls que estava confeccionant per a una fira i se va enamorar d'questa tela blava. Ella va seguir amb el seu viatge i jo vaig apartar la feina i vaig prioritzar el seu escalfacoll, que havíem dissenyat juntes. És una experiència guapa dissenyar la peça juntament amb la persona que la durà posada, que la gaudirà. En pocs dies el seu encàrrec li va arribar a casa.
M'agradaria que tots els encàrrecs fossin tan ràpids com aquest. I aquí aprofit per demanar disculpes a algunes persones que estan esperant que el seu escalfacoll els arribi.

Hace unas semanas Laura pasó por Celrà a impartir un curso sobre Yoga Visual. A esto se dedica, a ayudarnos a mejorar nuestra visión. En este mismo momento ella me recomendaría escribir este post con letras blancas sobre un fondo azul; o que les diera un descanso a mis ojos, realizando un palmeo sobre la órbita ocular hasta que todo se volviera del todo negro.
La cuestión es que vió los escalfacolls que estaba confeccionando para una feria y se enamoró de esta tela azul. Ella siguió su viaje y  yo aparté el trabajo y prioricé su escalfacoll, que habíamos diseñado juntas. Es una experiencia bonita diseñar la pieza junto a la persona que la llevará puesta, que la disfrutará. En pocos días su encargo le llegó a casa. 
Me gustaría que todos los encargos fueran tan rápidos de enviar como éste. Aprovecho para pedir disculpas a algunas personas que estáis esperando a que vuestro escalfacoll os llegue a casa. Gracias por la espera ;)





1 comentari:

  1. guapa!!!! m'acabo de adonar que tinc una miqueta de ganes de que arribi l'hivern, per començar a utilitzar i lluir el meu escalfacoll!!!... jejej!!!
    gracies neus. muaka!!!

    ResponElimina

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.