dilluns, 4 d’agost del 2014

Papallones a la panxa


És vera. Cada embaràs és diferent i es meu està essent i és, com és; i tanmateix fantàstic. Els ois, marejos, desmais, ferro baix, cansament, ciàtica, tot s'esborra quan te centres en donar espai al nadó dins el teu ventre. Fruit de l'amor, en diuen. Idò això és: amor, emoció, il·lusió, novetat, projecció i papallones que volen al compàs de la Lluna.
M'agradaria parlar de les increïbles sensacions de compartir-ho tot amb en Dídac, però estimats...vos ho podeu imaginar. I m'ho reserv com un tresor ;) Vos podeu imaginar que no canviaria ni un segon dels que estem passant junts.

Es verdad. Cada embarazo es diferente y el mío está siendo y es como es; en resumen, fantástico. Los ascos, mareos, desmayos, hierro bajo, cansancio, ciática, todo se borra cuando te centras en dar espacio al bebé en tu vientre. Fruto del amor, dicen. Pues eso es: amor, emoción, ilusión, novedad, proyección y mariposas que vuelan al compás de la Luna.

Me gustaría hablar de las increíbles sensaciones de compartir todo con Dídac, pero queridos ... os lo podéis imaginar. Y me lo reservo como un tesoro ;) Os podéis imaginar que no cambiaría ni un segundo de los que estamos pasando juntos.




El que sí que compartiré són fotos d'uns moments preciosos amb les meves amigues. Varen pujar a casa la setmana passada per pintar-me sa panxa, que està com una síndria,  i fer el meu últim sopar de "nines" (fins d'aquí uns mesets), tot arribant a complir les 38 setmanes.
Lo que sí compartiré son fotos de unos momentos preciosos con mis amigas. Vinieron a casa la semana pasada para pintar mi barriga, que está como una sandía, y hacer mi última cena de "nines" (hasta dentro de unos meses), llegando a cumplir las 38 semanas.



Gràcies N i A per currar-vos -ho tant, per estar presents, pel ritual i la vostra fantàstica creativitat, per la tranquil·litat i les rialles. I pel cotorreig en el sopar!
Gracias N y A por curraroslo tanto, por estar presentes, por el ritual y vuestra fantástica creatividad, por la tranquilidad y las risas.  Y por el cotorreo en la cena! 




Escoltar el batec de Tomorakimas en viu i en directe esper que fos un regal tan guapo per vosaltres com el que me vareu fer a mi. :)
Escuchar el latido de Tomorakimas en vivo y en directo espero que fuera un regalo tan bonito para vosotras como el que me hicisteis a mí. :)










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.