dilluns, 16 d’abril del 2012

9. estoig de cosir

Un dia per Nadal, vaig fer una visita a na Jo i sa seva família. Va ser molt guapo perquè ella me va mostrar els seus projectes acabats i en procés, i en vàrem compartir d'altres que teníem en ment. És una artista dels tints naturals, entre altres coses!
També me va mostrar alguns dels seus llibre preferits, que amb molta cura havia dut de Califòrnia.
En fullejar el recopilatori Zakka Style, 24 projects stitched with ease to give use & enjoy (Rashida Coleman-Hale, Design Collective),  vaig quedar enamorada d'aquest Sewing Set de la Theresia Cookson. 

Aquí vos mostr la meva versió.
Vaig carvar un segell inspirant-me en una flor de la begonia que la Marta i la Laura tenen al menjador de casa seva. És impressionant, sembla una orquídea per sa distribució de les fulles enormes i la tija llarga d'estructura geomètrica.


En Navidad visité a Jo y su familia. Fue muy bonito porque me enseñó sus proyectos terminados y en proceso, y compartimos otros que teníamos en mente. Es una artista de los tintes naturales, entre otras cosas!
También me mostró algunos de sus libros preferidos, que con mucho cuidado había traído desde California.
Eché un vistazo al recopilatorio Zakka Style, 24 projects stitched with ease to give use & enjoy (Rashida Coleman-Hale, Design Collective), y quedé enamorada de este Sewing Set de Theresia Cookson.

Os enseño mi versión.
Carvé un sello inspirándome en una flor de la begonia que Marta y Laura tienen en su comedor. Es impresionante, parece una orquídea por la distribución de las hojas y el tallo largo de estructura geométrica.








3 comentaris:

  1. Te ha quedado precioso!!!! Me encanta el sello! Y me inspira a crear uno... me lo voy a apuntar a la lista de cosas que quiero hacer! Y tengo blog nuevo, más que nada porque vi que en el mó mezclaba mis proyectos con detalles personales o sea que los proyectos los pasé a wordpress: www.josloft.com
    Besos,
    Jo

    ResponElimina
  2. M'agrada molt, t'ha quedat preciòs.
    Et convide a que et pases pel meu acabat de estrenar blog:
    http://barbereta.blogspot.com.es/
    Gracies, espere que t'agrade.

    ResponElimina
  3. Beautifully made!
    Thank you for mentioning my name!!

    ResponElimina

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.