dijous, 13 de setembre del 2012

15. Sembrant veus


Mai havia imaginat que organitzar un concert m'hauria agradat tant.
Sembrant Veus són per terres gironines i toquen avui a s'Ateneu de Celrà a les 21h. Vénen carregades amb sa guitarra i es charanguito, ses pezuñas, es quenacho..
Nunca imaginé que organizar un concierto me gustara tanto.
Sembrando Voces están en tierras de Girona y tocan esta noche en el Ateneu de Celrà a las 21h. Vienen cargadas con su guitarra y el charanguito, las pezuñas, el quenacho...




És un gust tenir na Neus i n'Ale per aquí, transmeten tanta força, art, llum blanca des paisatge de Tilcara i es so nítid i contundent de ses pedres des seu riu, el Huasamayo!

A l'Argentina treballen els teixits tradicionals, el metall i la fusta i en fan artesania, basada en les mamassitas sàvies i en els símbols que connecten als habitants de la zona amb els seus avantpassats, amb la seva terra, i amb les seves arrels.Les peces són precioses.

Es muy agradable tenir a Neus y Ale por aquí, transmiten tanta fuerza, arte, luz blanca del paisaje de Tilcara y el nítido y contundente sonido de las piedras de su río, el Huasamayo!

En Argentina trabajan los tejidos tradicionales, el metal, la madera y realizan piezas de artesanía, basada en las mamassitas sabias y en los símbolos que conectan a los habitantes de la zona con sus antepasados, con su tierra, y con sus raíces. Son preciosas.






Ja tenim ses entrades preparades, artesanes i humils.
Mos veim a s'Ateneu!
Ya tenemos las entradas preparadas, artesanas y humildes.
Nos vemos en el Ateneu!












1 comentari:

  1. Ha sido un concierto maravilloso, muchísimas gracias guapa por habernos invitado, la verdad no me imagine que me lo pasaría tan bien, a la Imma también le gusto mucho, que chicas mas guapas, encantadoras.
    Un Abrazo.

    ResponElimina

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.