divendres, 15 de febrer de 2013

27. aniversaire entre costures
Ahir va ser un dia molt senzill ple de coses boniques que aniré mostrant a poc a poc. En un moment de s'horabaixa vàrem tenir classe de costura al Toc de llum. Va ser emocionant que ses companyes s'enrecordessin des meu aniversari i que me fessin regals me va agafar un poc desconcertada i tot! Cadascun amb els seu toc personal.
Sóc una persona que m'agrada bastant regalar, i de vegades rebre costa una mica més. Ahir me vaig sentir molt acollida i festejada. No va mancar res important durant el meu dia especial: hi van haver flors, menjar bo, abraçades i també moltes telefonades! Gràcies de cor!

Ayer fue un día muy sencillo lleno de cosas bonitas que iré enseñando poco a poco. En un momento de la tarde tuvimos clase de costura en Toc de llum. Fue emocionante que las compañeras  se acordaran de mi cumpleaños y que me hicieran regalos me pilló un poco por sorpresa! Cadauno con su toque personal.
Soy una persona a quien le gusta bastante regalar, y a veces recibir cuesta un poquitín más. Ayer me sorprendió mucho la acogida y el festejo. No faltó nada importante durante mi día especial: estuvieron las flores, la buena comida, los abrazos y también un montón de llamadas! Gracias de corazón!


1 comentari:

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.