dimarts, 26 de febrer del 2013

28. matinal workshop



A les 10.30h sonava es timbre, i jo encara amb es cabells banyats!
N'Oriol arribava carregat de material d'una carrera que fa anys que va acabar, de segells japonesos plens de kokeshis en filera, ben vestides i de tampons antics trobats en qualque mercat d'intercanvi. 
A las 10.30h sonaba el timbre, y yo con el pelo mojado todavía!
Oriol llegaba cargado de material artísitico, de una carrera que terminó hace años, de sellos japoneses con kokeshis en fila india bien vistiditas y de tampones antiguos encontrados en algún mercado de intercambio. 





M'he quedat sorpresa de s'habilitat d'aquest al·lot. Tot d'una ha entès el concepte i la tècnica, i ha pogut gaudir molt del procés.
Podeu seguir el seu treball com a dissenyador a La Fonda Gràfica.
Quedé sorprendida de la habilidad de este chico. En seguida entendió el concepto y la técnica, y pudo disfrutar mucho del proceso.
Podéis seguir su trabajo como diseñador en La Fonda Gràfica.


 
Aquesta preciositat de segell és el logo d'un projecte realment interessant, el Petit Taller de Costura, on l'Anna ha ajuntat els coneixements de costura de sa mare amb ses necessitats tèxtils de sa filla i ses seves ganes d'aprendre a cosir. En el seu blog podeu trobar tot de tutorials molt ben explicats.
Esta preciosidad de sello es el logo de un poyecto realmente interesante, el Petit Taller de Costura, donde Anna ha unido los conocimientos de su madre sobre costura con las necesidades téxtiles que le va presentando su hija y sus ganas de aprender a coser. En su blog podéis encontrar un montón de tutoriales muy bien explicados.



Ha sestat un dematí exquisit, de carvat lent però segur, de formes orgàniques i de bona companyia. Me pareix que m'animaré a fer més tallers individuals...qui s'apunta a matinar per carvar?! (bé, si, ja ho sé que no és matinar molt, però és que jo som dona de nit).
Ha sido una mañana exquisita, de carvado lento pero seguro, de formas orgánicas y de buena compañía. Me parece que me animaré a proponer más talleres individuales...quién se apunta a madrugar para carvar?! (bueno. sí, ya sé que no es madrugar mucho, pero es que yo soy una mujer más de noches).

1 comentari:

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.