dimarts, 30 d’abril de 2013

33. un raig de sol!

 

Fa dies que plou, el cel està tapat i sa primavera es resisteix a propinar-mos escalforeta...
Han estat dies de molta feina, de compartir i d'aprendre molt. També han estat unes setmanes interiors.

Fa una estona ha sortit el sol, i els niguls s'han separat deixant veure el cel blau allà darrere, al fons.
Avui dematí he fos cera de soja per fer noves espelmes. Fer espelmes me recorda sa tardor. Però de sobte ha sortit aquest primer raig de sol després de tants dies,  he saltat de sa cadira i he agafat sa màquina de fer fotos. Una mica de vitalitat, per favor, gràcies!

Hace días que llueve, el cielo está nublado y la primavera se resiste a propinarnos un poco de calorcito ...
Han sido días de mucho trabajo, de compartir y de aprender mucho. También han sido unas semanas interiores.

Hace un rato ha salido el sol, y las nubes se han separado dejando ver el cielo azul, allí detrás, al fondo.
Esta mañana he fundido cera de soja para hacer nuevas velas. Hacer velas me recuerda al otoño. Pero de repente ha salido este primer rayo de sol después de tantos días, entonces he saltado de la silla y he cogido la máquina de hacer fotos. Un poco de vitalidad, por favor, gracias!Heu vist aquests carabassoners què contents que estan de veure el sol, també!
Habéis visto qué contentos se han puesto también los calabacines al ver el sol! Umm...y viva el washi tape!He descobert que a part dels potets d'alumini també puc reutilitzar el petit peu que aguanta les "metxes" de cotó. També he experiementat amb els olis essencials que hem treballat aquest cap de setmana.
He descubierto que a parte de los envases de aluminio también puedo reutilizar el pequeño pie que aguanta las mechas de algodón. También he experiementado con los aceites esenciales con los que hemos trabajado este fin de semana.


Aquesta és la primera espelma de soja que vaig fer, preparant el Nadal. Ha durat quatre mesos! M'agrada perquè a més de ser un objecte bell, també és totalment reutilitzable i reciclable.
Esta es la primera vela de soja que hice, preparando la Navidad. Ha durado cuatro meses! Me gusta porque además de ser un objeto bello, también es totalmente reutilizable y reciclable.
 

Un oasi de lluminostitat!!1 comentari:

  1. Preciosas las fotos!
    La Primavera se deja ver muy pero que muy lentamente, por aquí la nieve, la lluvia, el frío y el viento son los protagonistas. Necesito ese rayo de sol para ponerme tan contenta como tu calabacín...
    Me alegra saber que estás bien, escríbeme cuando puedas:)besitos...

    ResponElimina

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.