dissabte, 14 de desembre del 2013

nous materials hivern 13-14

Per una persona que visita aquest blog i no veu cap post sobre Escalfacolls fins ara, li pot semblar que aquest any m'he mudat a la Polinèsia o a qualque lloc on no fa fred. Idò no. Aquest any he treballat a l'Hotel Balneari Vichy Catalan fins a finals de novembre, i he tengut el temps just de fer qualque escapadeta curta (Barcelona, Girona,Toulouse) per acabar d'aconseguir els materials de la col·lecció d'enguany, i posar-me a cosir abans que les festes ens caiguin a sobre. Els últims dies al poble no m'han vist, estic darrere la màquina de cosir, entre teles, vetes, fils i botons de colors. Doncs afortunadament tenc bastants encàrrecs que ja mantenen la producció encarrilada!

Para alguien que visita el blog y no ve ningún post sobre los Escalfacoll hasta día de hoy, puede pensar que este año me he mudado a la Polinesia o a algún otro lugar de clima cálido. Pues no. Estuve trabajando hasta finales de Noviembre en el Hotel Balneari Vichy Catalan, y he tenido el tiempo justo para hacer alguna escapadita corta (Barcelona, Girona, Toulouse) para acabar de conseguir los materiales de la nueva colección, y ponerme a coser antes de que las fiestas se nos vengan encima! Durante los últimos días, en el pueblo no me han visto el pelo, pues estoy detrás de la máquina de coser, entre telas, cintas de ante, hilos y botones. Afortunadamente tengo bastantes encargos que mantienen la producción en marcha!

A la fi he trobat un moment per pujar les fotos. Aquí teniu les teles d'aquest any:
Por fin encontré un momento para subir las fotos. Aquí podéis ver las telas de este año:


Tons torrats, teixits en espiga i quadres verds, combinats amb els marrons de pèl curt, molt agradables i càlids.
Totos tostados, tejidos en espiga y cuadros verdes, combinados con los marrones de pelo corto, muy agradables y cálidos.


Repetim amb el rosa preciós esquitxat de colorins, i els xaviots senzills i amb espiga. La combinació de marrons i blaus foscos que queden informals i elegants s l'hora. I un teixit de cotó doble més alegre per donar una nota de color.
Repetimos con el precioso rosa con piquitos de colores, y los xaviot senzillos y con espiga. La combinación de azul marinos oscuros com marrones quedan informales y eleganes a la vez. Y un tejido de algodón doble más alegre para dar una nota de color.


Aquest teixit de quadres turqueses i taronges em té el cor robat, tan elegant i alegre, combinat amb la llaneta suau dels dos tons verds i blaus tirant cap a turqueses, tan difícils de definir, però que queden bé amb tot!
Este tejido de cuadros turquesas y naranjas me tiene enamorada, tan elegante y alegre, combinado con la lanita suave de los dos tonos en verdes y azules, hacia turquesas, tan difíciles de definir, pero que casan con todo!


Ara ja podeu triar i començar a fer la carta als Reis. Juntxs trobarem dissenyarem del vostre Escalfacoll per aquesta temporada d'hivern 2013-2014.
Ahora ya podéis escoger y empezar a escribir vuestra carta a los Reyes. Juntxs diseñaremos el Escalfacoll que os guste para esta temporada de Invierno 2013-2014. 




1 comentari:

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.