dimecres, 4 de juny del 2014

Ja torn a anar a escola...primer Make & Share del curs Hello!Blogging





M'he tornat a liar. Ara que començava unes vacances una mica diferents, que en teoria m'han de servir per centrar-me en jo i ens els grans esdeveniments que s'acosten...vaig i m'apunt a un curs on-line!
Aquest curs és molt diferent d'altres que fet abans i ja fa mesos que el tenia ullat. De fet, vaig deixar passar l'ocasió una vegada, per això no he dubtat en apuntar-me en aquesta nova edició. Aquest curs és ben creatiu! i una mica molt digital...(tot s'ha de dir), que ja me convé.

Fa una setmana i mitja que he començat el curs Hello!Blogging a través de la plataforma Hello!Creatividad, on na Bea (Con botas de agua), na Mar i na María (Bebestilo), i na Begoña (Tea on the moon) ens mostren com millorar els nostres blogs des de la filosofia, la motivació, els continguts, la difusió, i una llista enorme de bones referències i recursos.

Com ja sabeu, sóc dona de fer més d'una bugada a la vegada, i aquests darrers mesos han estat locureta total. (Tenc moles coses per compartir, però això haurà de ser més endavant). Aquests últims dies també hem allotjat na Betty Maïam, sa nostra amiga experta en Essències, m'he ocupat d'organitzar xerrades i tallers i he estat fent de suport en les seves activitats, la qual cosa, a part de ser molt enriquidor, ha pres molt de protagonisme a la meva agenda, i he anat relegant les lectures del temari on-line per a hores intempestives. Per suposat, he hagut de posposat els "deures", (els Make & Share, que en diuen al curs).
Avui és dia límit de lliurar la primera tasca, un moodboard, o lo que és el mateix, un mural de tota la vida, amb aquelles coses que t'inspiren per a seguir creant. Qui coneix ca nostra, ja se n'ha trobat alguns de forma natural, i és que jo els necessit, m'envolt de lo que m'agrada, i punt. No li donc més voltes ni tampoc li pos títol.

Idò resulta que ara m'he proposat aprendre a parlar amb propietat, i no només això: n'hauria d'haver creat un de particular per al curs! Com que això no ha estat possible aquesta setmana, vos penj aquí dos dels moodboards que tenim a la nostra sala. 
He tengut opotunitat de fer una ullada als moodboards d'algunes col·legues i hi ha entre ells autèntiques meravelles, molt equilibrats i inspiradors.

Aviat farem canvis potencials en aquest espai i al racó d'estudi-taller, no passeu pena que us en faré partíceps! I llavors sí que esper poder crear el meu moodboard per a Hello!Blogging.
La següent passa seran els canvis en el blog, que per això se suposa que faig el curs!









Me he vuelto a liar. Ahora que empezaba unas vacaciones un poco diferentes, que en teoría debían servir para centrarme en mí y en los grandes eventos que se acercan...voy y me apunto a un curso on-line!

Este curso es muy diferente a otros que hecho con anterioridad y ya hace meses que lo tenía en mente. Dejé pasar la ocasión una vez, por eso no he dudado en apuntarme a esta nueva edición. Este curso es realmente creativo ! y bastante digital también...que ya me conviene.

Hace una semana y media que he empezado Hello!Blogging a través de la plataforma Hello!Creatividad, donde Bea (Con botas de agua), Mar y María (Bebestilo), y Begoña (Tea on the moon) nos muestran cómo mejorar nuestros blogs desde la filosofía, la motivación, los contenidos, la difusión, y una lista enorme de buenas referencias y recursos.

Como ya sabéis, soy mujer de estar en más de un sarao a la vez y estos últimos meses han sido locurita total. (Tengo mucho por compartir pero eso tendrá que ser más adelante). Estos últimos días también hemos alojado a Betty Maiam, nuestra amiga experta en Esencias, y he estado organizando charlas y talleres y haciendo de apoyo en sus actividades, lo que ha tomado mucho protagonismo en mi agenda, y he ido relegando las lecturas del temario on-line para horas intempestivas. Por supuesto, he tenido que posponer también los "deberes ", (los Make & Share, como los llaman en el curso ).

Hoy es día límite para la entrega de la primera tarea, un moodboard, o lo que es lo mismo, un mural de toda la vida, con aquellas cosas que te inspiran para seguir creando. Quien conoce nuestra casa ya se ha encontrado algunos de forma natural, y es que yo los necesito, rodearme de lo que me gusta, y punto. No le doy más vueltas ni tampoco le pongo título.

Pues resulta que ahora me he propuesto aprender a hablar en propiedad, y no sólo eso: debería haber creado uno particular para el curso! Como esto no ha sido posible esta semana, os cuelgo aquí dos de los moodboards que tenemos en nuestra sala.
He tenido opotunidad de hechar un vistazo a los moodboards de algunas colegas y hay entre ellos auténticas maravillas, muy equilibrados e inspiradores.

Pronto haremos cambios potenciales en este espacio y en el rincón de estudio-taller, no os preocupeis, que os haré partícipes! Y entonces sí que espero poder crear mi moodboard para Hello!Blogging.
Lo siguiente seran los cambios en el blog, que para eso hago el curso!





2 comentaris:

  1. ¡Que bonitos recuerdos! Me encanta vuestro precioso espacio! Que disfrutes del resto del curso!!
    Te mando un fuerte abrazo!
    Jo

    ResponElimina
  2. Las fotos son preciosas... Me encanta esa luz... ;)!!

    ResponElimina

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.