dilluns, 13 d’abril del 2015

14/52

Foto: Lluki Portas

Val, ningú va dir que em seria fàcil. Però estic treballant la Constància a través d'aquest projecte de les 52 fotos a l'any, una foto de na Nuara cada setmana. Per tant, amb dues setmanes de retard (gairebé tres) aquí estic.

Vàrem anar a Mallorca i va ser genial. La primera setmana, però, la deixaré per un altre dia, on faré un flashback ben guapo per explicar-vos com va anar. Les fotos les tenen els amics amb qui vàrem compartir la primera etapa del viatge, per tant, quan me les passin, faig el post, ho promet.

La setmana 14 és com una motxilla de les que portàvem d'equipatge, na Mary Poppins no sé si mos supera, és un popurri total. Viatjar amb un nadó és un cau de "per si de cas", però estic contenta perquè trob que encara ens hem ensortit prou bé.

Bé, tornant al tema, vull dir que aquesta setmana han passat varies coses importants: vàrem acabar de passar la Setmana Santa amb els padrins de Palma i sa família i amics mallorquins, vàrem tornar a viatjar en avió, ha vingut la iaia de Gandia i m'he reincorporat a la feina a l'hotel. (sí: xof!)

Aquestes fotos són dels darrers dies a Mallorca. Al post de la setmana 15 ja faré l'intensiu de la qüestió espinosa de tornar a treballar ;)

Una de les grans coses que ara ja fa na Nuara és menjar en "gran quantitat". Aquí s'acabava de cruspir un plat de puré de sa tia Marga.

Per cert, a que mola la jaqueta feta a mà de retxetes? És un patró d'IFIL :)


Foto: Lluki Portas


Vale, nadie dijo que sería fácil. Me estoy trabajando la Constancia a través del proyecto de las 52 fotos al año, una foto de Nuara cada semana. Por tanto, con dos semanas de retraso (casi tres) aquí estoy.

Fuimos a Mallorca y fue genial. La primera semana, sin embargo, la dejaré para otro día, donde haré un flashback muy guapo para explicaros cómo fue. Las fotos las tienen los amigos con los que compartimos la primera etapa del viaje, por lo tanto, cuando me las pasen, hago el post, prometido.

La semana 14 es como una mochila de nuestro equipaje, dudo que Mary Poppins nos supere, puede salir de todo. Viajar con un bebé es una fuente de "por si acasos", pero estoy contenta porque pienso que todavía lo hicimos bastante bien. Bueno, volviendo al tema, quiero decir que esta semana han pasado varias cosas importantes: acabamos de pasar la Semana Santa con los abuelos de Palma y la familia y amigos mallorquines, volvimos a viajar en avión, ha venido la abuela de Gandia y me he reincorporado al trabajo en el hotel. (sí: uff!)

Estas fotos son de los últimos días en Mallorca. En el post de la semana 15 ya haré el intensivo de la cuestión espinosa de volver a trabajar ;)

Por cierto, a que mola la chaquetita de rallas tejida a mano? Es un patrón de IFIL :)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

♥ Psst psst! Gràcies per fer una ullada a Amazonesenpijama.